Duktig häst och en uppdaterad sadel.


Hej på er!
veckan har gått framåt vilket innebär att jag och Misty nu tillbaka på samma nivå i ridningen som vi var innan avrammlingen. Misty var verkligen strålande i dag, vilket passar utmärkt då hon nu ska få vila under tre veckor då jag ska i väg och jobba på ridläger. det känns bra att sluta på topp liksom.

Det vi åstadkommit under veckan är att jag nu kommer upp i sadeln helt utan hjälp, vi har skrittat (och försökt trava med det var superläskigt :p) över två bommar samt att Misty blivit lite jämnare i sitt svårare varv. Lite förbättringar är bättre än inga. Men nu blir det som sagt ett uppehåll på den fronten men jag längtar redan till att få sätta i gång igen.

Fick också modifierat om sadeln med hjälp av en vinkelslip i dag. ;) Vilket låter helt galet, men mer galet tycker jag nog allt att original konstruktionen var. Till vänster i bilden ser ni original fästet för stigläder... och ni kanske även förstår problematiken med det.. Nu är det mycket mer brukbar och stabil även om jag inte är helt nöjd än.Gud vad jag längtar tills den dag jag slipper den där västen! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo