Mina två ♡


Shira går på matacam och antibiotika, har feber är halt och i går sprack en stor böld upp vilket resulterat i ett sår på 2 cm i diameter som vätskar... detta till följd av ytterligare ett besök från traktens vilda hankatt. Jag fick antagligen inte rent såren ordentligt från början då hon hade väldigt ont. Hon var hur pigg som helst de två kommande dagarna och jag hoppades på att hon kommit lindrigt undan för en gång skull, men fick snabbt varsel om att så inte var fallet när febern och hältan kom den tredje dagen. Stackarn. Så nu ligger hon och sover med tratt på, mäkta missnöjd. Hon har ialf gått i från att "jag går och gömmer mig" stadiet till "jag vill ha tröst hos matte" och spenderade hela natten i min säng. Jag behöver väl knappast gå in på hur trevligt det är att sova i en säng med vita lakan och en smått blödande katt? Men vad gör man inte för sina älsklingar, då såret sitter på en position som är omöjlig att bandagera utan att mumifiera hela katten typ. Vill hon sova hos mig så får hon. Men eftermiddagen har ialf gått åt till att tvätta. Tack vet jag Vanish!

 


Misty är åtminstone hel och frisk tack och lov!
Här om dagen då vi skulle rida blev vi avbrutna av att Anna kom hit med sin hingst som skulle löshoppas. Planen var att jag skulle ridit klart tills hon kom men jag var vist lite långsam. ;) Misty var åtminstone lugn och fin vid uppsittningsträningen och när det rullar in en transport, ny häst och hinder på banan var det ju väldigt öppet för en rad andra träningsmöjligheter, ett tillfälle jag inte kunde låta gå förbi.

Bjuder på en superkort filmsnutt och kan meddela att hon faktiskt tog sig över oxern på 85cm ett par gånger, när jag så klart misslyckades med att filma och hon kommit på att det var lättare när man inte sprang i full fart! :P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo