Hösten på intåg


Här sitter jag med morgonens andra kopp kaffe och mycket piggare är jag inte för det. Jepp jag lever och det har hänt väldigt mycket och absolut ingenting sedan jag skrev sist, men förhoppningsvis har mitt "oflyt" börjat släppa.

Robin var på besök i helgen och jag hade egentligen planerat in lite fotograferingar för att få lite material till bloggen, men så drabbades jag av "förkylningen från helvetet" och planen byttes istället ut till en mer stillsam.. Vi fick åtminstone visat lite ridning för Robin även om jag behövde ta en paus mellan varje varv och R fick hoppa upp och provrida lite för första gången. Misty fann sig i situationen om något fundersam men skrittade glatt runt på ridbannan, ~duktig plutt.

Min förkylning har ialf äntligen börjat släppa, antagligen gårdagskvällens Pole träning och allt hängandes upp och ner's förtjänst. ;) (Om inget annat så var det balsam för själen!) Min dator är tillbaka, men dessvärre fortfarande inte helt frisk.. Däremot är samtliga hästkompisar nu friskförklarade och under igång skrittning. Jag har strukturerat upp min tillvaro med lite nya scheman för att lättare kombinera ihop en bra höst plan för Misty och mig med studierna. Angående hösten så har vi slutligen fått svaret i från sommarens skörd. Uppsala har varigt väldigt blött i sommar och vårt hö gick inte att slå förrän i Augusti något som enligt bond-grannen endast hänt en gång tidigare i hans 70 åriga liv. En så pass sen skörd innebär en förlust av protein och vi var beredda på ganska dåliga världen från analysen. Men när den trillade ner i inkorgen satte vi kaffet i halsen allihop.. Efter lite räknande kom vi fram till slutsatsen att testa, med tillskottsfoder för protein (lusern) då de ändå går på fri tillgång under vinterhalvåret och fungerar det inte så får vi helt enkelt lösa det, ytterst spännande! Än sålänge sover hästarna utomhus och gräs har vi kvar så det räcker och blir över. Mist har fått sitt första nyköpta regntäcke, i snyggaste färgen, behövligt en dag som denna men vi får väl se hur länge det håller... 


         
          Fundersam plutt och fokuserad ryttare.

 


          Nu börjar hon fylla ut täckena i storlek 135 :p
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo