Ridbilder II

 
Galoppbilder från samma dag januari som tidigare inlägg, något suddigare men det får duga. Man ser att Misty tar i både uppåt och framåt och bådadera samtidigt emellanåt, han är ialf med och försöker så gott hon kan. Jag är nöjd så länge hon gör just det och framåt Mars är tanken att vi ska gymnastisera och träna på att reglera galoppen borta på den lite större ridbanan, där vi har gått om plats.

Efter att jag tittade igenom dessa bilder slog det mig att jag håller väldigt krampaktigt i de där tyglarna. Det blir en del skutt i bland och jag antar att jag var lite nervös över att släppa efter. Nu har jag ialf provat ett par gånger och insett att jag sitter kvar med rumpan i den där morris & nolan sadeln utan att använda tyglarna som säkerhetsbälte, varpå Misty kunnat slappna av lite i galoppen och fått utrymme till att "känna efter själv".

Som ni säkert ser, så är min sits ingen höjdare, dels har jag en hel del "olater" i kroppen men jag misstänker även en låsning i höften då det märks även i annan träning. I övrigt försöker jag variera även hur jag sitter i galoppen sitta, stå, avlastningssits, ja ni förstår.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo