Personlig måndag..

Den 25 mars är det dags för den första riktiga tentan. Vi har hittills varigt skonade från denna typ av examinationsuppgift men någon gång måste ju bli den första. Tentan kunde dock inte komma mer olägligt för min del. På grund av personliga skäll har jag just nu inte alls kontroll på situationen vilket så klart rubbar hela kontrollen över vardagen. Att sedan dessutom bo 60 mil i från de personer jag verkligen skulle behöva i detta läget gör det hela inte enklare. Kan tycka att jag är ganska bra på att klara av distansförhållande till både pojkvän och bästa vänner. Men egentligen stänger jag bara av känslorna och låtsas som att allt är som vanligt, en överlevnads taktik som fungerar så länge fasaden inte börjar spricka... Vilket den nu börjat göra.

Detta inlägg är helt enkelt en återkoppling till Februari inlägget, en liten flaggning om att jag ännu inte är på banan. :)

Men som något att se framemot kan jag meddela att jag den 26 April ska på kurs med temat "häst premiering" och förhoppningsvis kan jag därefter boka anmäla Misty till en utställning i Norrtälje den 2 maj. Dessutom kände jag för att sporra mig själv något mer och han anmält mig till att delta på en uppvisning med Pole dansen.. Vi kommer vara ett helt gäng tillsammans, men känner att jag allt är ute på djupt vatten som total nybörjare. (träna, träna, träna) Spännande! är väl det rätta ordet.

Delar med mig av två bilder i från vår "trädgård" som jag har äran att få springa i, våren börjar komma även till Uppsala. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo