En tur i skogen.


Ja dagen var precis som rubriken lyder. Tanken är att vi ska börja rida ut mer, min stallägare och jag, då hon har lite problem tillsammans med vår andra stallkamrat att rida ut. De båda kommer inte så långt, eller har problem på vägen, oavsett om de rider själva eller tillsammans. Men om jag och Trixi följer med, så sköter de båda sig exemplariskt.

Det är ju väldigt lustigt det där, när man tänker att i hagen är Trixi lägre i ”rang” än de båda två storhästarna samt att de ofta behandlar henne som lite av en hake-kyckling i hagen. Men ute på ridtur så tyr de sig till henne som Nalle Puh till honung!
Detta anser jag vara en liten bekräftelse på att rangordningen som vi promt kallar den, är mer invecklad än vi tror.

Det var ialf väldigt fint ute, vitsipporna har redan anlänt här i Skåne och trädens knoppar var rejält gröna. Trixan tyckte det var suveränt att bara ha repgrimma, då kunde man ju gå och plocka lite grönt på vägen att mumsa på. Sadel hade vi visserligen men det var mest för att jag var/är extrem förkyld p.g.a pollenallergin, haha så jag var tvungen att hålla i Något när jag nös.

Jag fick även tränat lite med Trixi löst i hagen, för andra gången i vårt liv, det gick inte lika fint som första gången då fröken röd inte riktig ville lämna vår nya medlem i flocken. Ett fux sto stor som ett höghus men väldigt vänlig. Trixi och hon såg ut att ty sig bra till varandra, och jag hoppas verkligen det består. Det var ett tag sen nu, som Trixan hade en bra ”tjej kompis” i hagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo