Klump & SkumpBlev så himla hoppsugen i måndags och det händer Inte ofta... Ett hinder räckte inte heller, jag skulle min själ dra fram en "hel" banna. Haha, men jag är inte så kaxig längre när det gäller hoppning, speciellt inte om jag sitter på Trixi, min balans när hon blir taggad är som bortblåst. Det sköna är dock att hon sedan vi började träna hoppning i från marken, stannar hon i princip aldrig längre och speciellt inte på såna här plutt hinder. :P Men jag skojar inte när jag säger att jag var ganska skräckslagen ändå, trots då låga höjderna.

Trixi var ialf super lycklig och det ser man verkligen på henne och efter några skutt vågade jag tom hoppa en oxer av tunnorna, mallig som jag blev var jag ju dessutom tvungen att klippa ihop en video av spektaklet, men äkta "windows movie maker skills"..not haha. :)

Klumpigt och skumpigt är det ju verkligen och långa läder har jag, trots att de kändes som jokey läder när jag satt upp, (vilket troligen har att göra med att jag är så van vid att rida utan). Men faktum är att jag fick lite blodad tand! Det var riktigt roligt så lite mer hoppning i små mängder då och då kan vi ju knappast ta skada av. :)Snart klar..


Hej på er, som vissa troligen redan sätt så är jag och flyttlasset nu ner placerade i Skåne igen. Just nu sitter jag med det sista i skolarbetesväg, nämligen praktikrapporten... Jag har tusen andra grejer jag mycket hellre skulle vilja lägga energi på, så jag kan väl inte säga att skrivandet går, så där jättebra. :P

Men på torsdag ska ialf rapporten vara inlämnad och sedan är det sommarlov ett par dagar innan jag beger mig upp till Lindebolarnas rid- och musikförening som läger-stalls ansvarig i år igen. Så hoppas vi på en lika fin sommar i år som förra året! Trixi stannar kvar på Oppegård till skillnad från förra året, så att hennes medryttare får prova på även det bekväma hästlivet. Hästar på bete = ingen mockning = bara skoj! ;)

Uppdateringen blir därmed väldigt sporadisk (alltså som vanligt då ;P ) även de kommande månaderna, främst då jag inte kommer ha särskilt mycket tid över till datorer. Har dock tänkt bli flitigare med min instagram (misskulla) under sommaren, då mobilen min ändå snart ska bytas ut, behöver jag ju inte vara så rädd om den, haha. Så där dyker säkert upp en del bilder ialf. :)

Insta-bild från senaste kvällsträningen. 
 

RSS 2.0