Loppis fynd


Så var det dags för den årliga loppisen. Ekebo loppisen inträffar den sista helgen i Augusti varje år och har vid det här laget blivit en lika självklar tradition som julafton för min och Yvees del!
Loppisar är ju helt underbara och för att gå lite of topic tänkte jag bara visa vad som hittades detta året.


En helt underbar glasflaska, som sedan fick en kork och extra utsmyckning av mig.

Cykeln är faktiskt från samma loppis fast från tidigare år, och av någon anledning fullkomligt älskar jag den.


Samt denna ljushållare. Först tänkte jag runda klot-ljus till, men kom som tur var på att jag hade dessa ros-ljus liggande. Riktigt snyggt blev det. (lite smyg reklam trillade in på bilden med)

Förutom detta hittade jag ett filofax fodral (eller hur man ska förklara det) gjort i England. Där är ialf fack för kalender, frimärke och visitkort enligt texten som är ingraverat i lädret. Samt ett större fack, plats för penna och ett anteckningsblocks spänne. Den är lite större än ett halv A4 och går att stänga med en dragkedja i metall. Grym kvalité har den och jag tvivlar på att den såldes för så lite som en 10 som jag nu fick den för.

Jag hittade även en vinröd Yllekappa som ska sys om något och omvandlas till ridjacka. Har haft som plan att länge sy en jacka i ylle men då tyget är ganska dyrt är det inte fy skam att hitta en bra grund att jobba med för ”hela” 40 kr. Speciellt då jag ville göra en vinröd jacka. Så nu har jag ytterligare ett sömnads projekt på gång.



 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo