Snö mys!

 
Jag vill väl inte påstå att jag är någon av dem som jublar över snön.. Vist tycker jag det är mysigt, men då vill jag gärna sitta i en fåtölj framför brasan med en katt i knät och se ut på den genom fönstret. :P 

Men i morgon blir det julbord med familjeföretaget. Vilket är i super mysiga Arild, vilket är så jäkla vackert med ett täcke av snö.

På söndag ska det däremot tolkas! För första gången efter Trixan. I går fixade jag en hemma gjord tolksele, då våran "mystiskt försvunnit"... Men vi fick ialf provat min provisoriska och fröken röd tyckte det var helt okey att gå om kring med alla möjliga föremål hängande efter sig, så det ska nog gå bra.

I kväll har jag dessutom fixat snösulor "ala glasslock" haha, just till tolkningen. För att prova dem tänkte jag bara gå något varv på gårdsplanen men ångrade mig när vi kom ut i den stilla tystnaden med snö flingorna som sakta föll ner till marken. Så jag hoppade upp på Trixan i stället och lät henne bestämma var vi skulle gå. Mysigt värre! Hon fick helt bestämma och tog vägen runt gården, hän längs hagarna, åt på en buske, såg ut över landskapet och traskade om kring där i sin uppknäppta grimma och med mig som passagerare i mörkret. Helt otroligt vad snön lyser upp, och det var ingen längre tur, men ändå så himla mysigt.
'


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo