Grabb Möte


Ja Nu har ju Yvees två grabbar gått hos oss lite mer än en vecka, så idag när vi båda var lediga så vart det dags för ihop släppning. Eftersom Camaron fått gå och leka hingst nu ett bar tag som ensam valack i flocken, bestämde vi oss för att pojkarna skulle få ta en diskussion själva först. Utan att fruntimmerna skulle springa omkring och göra saken värre ;P De är dessutom brunstiga hela högen och allmänt hopplösa och förvirrade just nu.


Så vi släppte in Hotten och Camaron i en hage först, då Hotten är den ”rang högre” av hennes två, samt för att det inte skulle bli två emot en och risk för att H skulle bli ”starkare” genom att behöva skydda sin vän.

Men då det efter 40 minuter inte hade hänt särskilt mycket och var väldigt lugnt släppe vi även in Duvall i hagen. Vi hade faktiskt hoppats på lite mer spänning då alla tre hästar gärna dansar på bakbenen, men det var klart väldigt skönt att de tycktes komma underfull med att de var ungefär samma skrot och korn alla tre. I slutändan låg Camaron ner och vilade när H och D for omkring i hagen och gick inte upp ur sin eftermiddags tur förens de båda andra i princip stod och puttade på honom xP Tror att min grabb var ganska tacksam över att slippa sina galna brudar en stund :P


skitglad hotten!!

Jag och Yvan har dessutom tränat i dag tillsammans i ridhuset för första gången, och i samband med det råkade vi få ett oplanerat hopsläpp med Trixan och Hotten, som vars ”uppfostran” plötsligt var som bortblåst och vi fan båda hästarna galoppera i väg sida vid sida, skitlyckliga över att ha hittat en annan extrovert kompis som tycker om att galoppera som en galning. Men även dom återvände till verkligheten efter en stund och följde gladeligen med in i ridhuset.



Morgondagen bjuder på i hopsläppning av alla pollarna :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo