Röd Totten


Var på min vanliga kvälls tur för att smörja in röd totten, Mankammen var inte lika svullen däremot har manen fått en hel del stryk. :( Flätar man ut flätorna så trillar det av. Detta år finns det nämligen en hel del pinnar i hagen att klia sig emot så jag misstänker att det är de som är boven, till både hålen i täcket och en hel del avskavd man. Jag tror bestämt att pinnarna får tas bort innan hon råkar skada sig på dem på riktigt.




Visserligen ganska lång, men tun man...

:( Man kanske ska borsta ut det och göra extensions till na..


Men  när jag endå var där, blev jag så jäkla ridsugen inte minst av det underbara vädret som varit i dag utan Trixan indikerade även hon på att det kunde vara kul att hitta på något. Vi uträtta väl inga stordåd precis bara lite lätt gymnastiserade ridning med skolorna i de tre gångarterna. Vår ridning är allt utom på topp så bara skolorna tyckte Donnan var lite klurigt men att det var trevligt att röra på sig.

Vi gjorde så klart lite trick med, haha hon vart lite på hugget och valde att stegra första gången jag bad om spansk skritt, och jag kunde då konstatera att hon gick lika högt upp med mig på ryggen som hon gjort de senaste veckorna i från marken. Jag höll totalt på att kasa av, barbacka är det halt nog, och barbacka på en stående häst var jag inte beredd på. Tur att hennes mage var så rund att mina kramandes ben inte kom längre bak. ;) Sedan fortsatte vi med de vanliga övningarna som Fröken säkert kan utföra i sömnen vid det här laget.
Min relativt nya stallkamrat som var där samtidigt kom och snackade lite med, hon hade aldrig sätt oss träna och tryckte promt att vi skulle börja ha shower xD Nej men det var trevligt att höra alla fina komentarer och lovord :) Speciellt när man knappt orkat engagera sig i träningen på senaste tiden. Nu känns det som att både jag och Trixan fick lite extra krydda :)



Min Älskade stjärna
<3

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo