Ångan uppe!



Eftersom jag nu har ångan uppe så drar vi till med ett blogginlägg till! Man ska ju smida medans järnet är varmt.. och nu ska jag sluta med ordvitsarna för i dag.

Ja eftersom Trixan kommer att bo i Skåne fram till nästa höst, så kommer klart denna blogg bli ännu fattigare på hästiga träningsinlägg och bilder. Så vad bloggen egentligen kommer att innehålla i framtiden och i vilken mängd är svår att säga. Tanken har ju hela tiden varigt att rapportera kring hur det är att gå på etologi och djurskyddsprogramet och det får jag klart plats med i massor nu. Dessvärre så har vi oftast fotograferings förbud på de få studiebesök vi är på och annars så är det ju främst ett teoretisk program. Men vi får se vad jag kan lyckas åstadkomma helt enkelt.

I övrigt lär här väl dyka upp lite pyssel, DIY och sömnads projekt då jag måste ha något som terapiarbete när studiebergets skugga hotar sig över mig.

Tänkte att vi kan börja redan nu, med lite julpynt och stilleben. Bilderna är dock varken väl fotograferade eller redigerade.. redigeringsprogrammet har gått i strejk och jag har inte lyckats muta tillbaka det...



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo