Det går framåt


Robin har blivit totalt galen, haha vid två tillfällen i helgen har han nu fått rida barbacka på Willi, då det är lättare att känna efter vad som händer. Men det har då inte hindrat dem i från att trava och galoppera som ”galningar” i ridhuset. Knappt jag sitter kvar på Willi när hans skumptrav och jag har ändå ridit barbacka i så där fyra år.

Men Robin fick vist ett naturligt klister på baken när han upptäckte hur kul det är att galoppera, haha. Det har ialf gjort stora förbättringar på hans balans och han sitter som en smäck. Däremot är det där med att ”ta ner hälarna” fortfarande lite svårt, men det är inget större problem när han gör så finna öppnor och slutor som han gör nu. Så hädanefter blir det barbacka en tid framöver för honom med.

Trixi har också fått träna i helgen, ett ridpass då hon visserligen hade en stor räv bakom örat och hittade på allt skit hon kunde. Bättre blev det kanske inte för att jag bara skrattade åt damen. I går var det söndags träning och det var en väldigt pigg Trixi i ridhuset, super kul då hon varigt lite loj på sistone. Ambitiös var hon med och skulle helst inte stå stilla en sekund utan att utföra något typ av trick. Helt enkelt en härlig häst helg.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo