Galenskaper!


Helt otippat damp det ner mer snö under natten! Härligt, då snön försvann direkt efter att jag sytt färdigt tolkselen. Så i dag har den verkligen blivit rejält testad. 


Robin, som var ridsugen sadlade på Willi medan jag selade på fröken röd. Trixi och jag har hunnit träna en del på att tömköra, då vi konstaterade att det faktiskt var riktigt roligt. Därmed har vi även fått en ganska bra koll på styrningen och kan kan tolka själv.

Ponnyna tyckte så klart det var skit kul båda två och det var full rulle ute på stubbåkern i både trav och någorlunda ofrivillig galopp. Båda far liksom i väg och de hade nog ganska svårt att urskilja mina och Robins ”åååå” igenom skrattsalvorna. :P Dom hade riktigt kul de där två!

Men vi fick så klart avsluta med lite ordning och reda, så efter de några rundor på åkern åkte Trixans sele av och vi gav oss ut i skogen i stället. Det blev en liten lugn skritt tur i skogen, och jösses vad mysigt det var med all snö som dinglade i träden. :) Dessutom var det Robins och Willis första uttrit i skogen och stigen vi tog skulle leda förbi ett gäng bisonoxar i en inhägnad. Jag tror bestämt att Trixan hade en räv kvar bakom örat, för när jag som bäst höll på att predika för Robin hur han skulle göra när vi red förbi dem. Ställde sig flocken upp och Trixi (som aldrig har reagerat på dem innan och t,om gärna hälsar på dem gnäggandes?! I vanliga fall) skuttar i väg... Tja, jag var ju fokuserad på något helt annat och landade plötsligt i en snödriva xD. När jag lyckats sluta skratta efter en kvart fick Robin slänga upp mig igen. Hemfärden var sedan lugn och härlig, ponnysarna går någorlunda i samma takt så det går utmärkt att rida och hålla varandras händer, på var sin underbar ponny i solskenet.   


Det blev inga bilder på själva tolkningen.. vi hade liksom händerna fulla :P
Men några andra i från dagen kan jag bjuda på :)  



Finna Willi! :) Kommer upp lite proträt bilder på honom med snart, Robin är klart med fin i mina ögon, trotts sina miner! 


Älsklings Trixan!



Kan ni se? En liten början till spagat :) 


Doppar man mullen i snön i början så håller man balansen bättre :P Hon står inte optimalt i bugan  med tanke på att hennes högerben är böjt. Men med tanke på att vi knappt trännat bugan, samt att hon varigt lite osäker i den så är jag nu mer än nöjd. Dessutom så klarar hon av att stå kvar en lite längre stund på knä nu. :) 

 Andra sidan är också så mycket bättre, balansmässigt. :) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo