Hårdträning!


Då Robin har blivit väldigt säker med att rida på Willie, kände vi att det var dags att gå från kvantitativ ridning till kvalitativ. Så i måndags fick Robin som för läxa att läsa på den del kring hästens form och bärighet. För att sedan få ytterligare en teorilektion på tisdagen samt en grundläggande ridlektion inom ämnena, formgivning, bärighet, samling och böjning. 


Jag tog kanske i lite väl, speciellt då vi var ute i ridhuset i ca 2 timmar för att praktisera det hela. Men han var otroligt duktig och förstod exakt vad han skulle känna efter när det blev rätt. Även om det blev väldigt mycket på en gång. Finna Willie fick klart ställa upp som skolhäst, han var kanske inte särskilt road av att behöva skritta runt på lina. Men jag såg till att berömma honom rikligt och proppa i honom morötter för besväret. Dessutom fick han avsluta själv med att springa lite löst i ridhuset (vilket är jätte kul) och rulla sig, så då vart han nöjd.

Dessvärre fick jag inte knäppt några bilder, trotts att jag för en gång skulle till och med hade mobilen i fickan under hela stunden. Men på tisdag blir det en uppföljande lektion och då ska jag komma ihåg att knäppa något kort.

Så länge får jag väl bjuda på några äldre bilder av Willie, dessa två är i från 2006 då han stod på gården under ett år.



Jag lovar att jag ska knäppa lite bilder som ger han lite värdighet i vår!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo