På ständig flytt?

 
 
Hej på er.
Just nu lever jag åter igen i ett flyttkaos.. I helgen fick jag nämligen tillträde till en lägenhet vilket så klart medföljer med en hel del fixande. Underbart är det visserligen men det faktum att jag tidigare inte ägde några vardagsrums möbler skapade en hel del extra jobb. Student inkomsten ger ju knappast något utrymme till att shoppa loss på nya möbler ;). Så det var bara till att ta slipmaskinen i ena vänstra handen, hammaren i högra och en pensel mellan tårna och gå loss på kvarglömda möbler hemma hos min mor.

Just nu väntar jag även på att mitt internet ska anlända till lägenheten och på att jag ska få ordning på allt. Till helgen ska jag ialf ner till Skåne igen för att ta helg och samtidigt ta med mig Shira upp. Därefter är det bara Trixan flytt kvar. Trixi tas omhand av min bästa Yvve och min stallägare just nu, men jag har fått rapporterat till mig att hon varigt väldigt stel.. riktigt stel. Oron börjar så klart komma krypande vilket är ännu en anledning till att åka till Skåne i helgen.

I övrigt är det inget större fel på mitt välbefinnade, förutom att jag inte hunnit landa i Skara över huvud taget. Däremot har jag redan hunnit spendera en kväll i R&C ridhus då Rebecca hade träning för sitt Team horsevision. Jag var visserligen ensam med att trotsa kylan som fotfolk men det var allt lika inspirerande för det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo