På plats i Skara

 
Hej på er.

Jag har knappt hunnit landa men har i alla fall en ledig förmiddag denna dag vilket känns behövligt för att få pusta ut lite. I söndags rullade alltså bilen mot Skara, en resa som tog något mer tid än beräknat. Men som tur var hade jag det bästa av sällskap, nämligen min bästa vän som även hon ska börja en utbildning i Skara, fast på distans.

Just nu bor jag i ett studentrum på 12 kvadrat med balkong. En lyx som innebär att jag har något mindre rum än övriga i huset. Och jag som är än väldigt frusen person kan inte ens utnyttja denna "lyx" men så blir det när man blir tilldelad ett hus i sista minuten.

Trixi och min kära katt Shira bor alltså kvar i Skåne för tillfället då djur inte tillåts på rummen. Men redan i början på nästa vecka ska jag besöka ett stall där Trixi troligen kommer att få bo. Shira får dock vänta med att flytta upp ett par månader till, tills jag hittat nytt boende.

På skolfronten har vi hunnit ha en liten grundlektion inom djurskydd, välfärd och etik. Tro mig när jag säger att jag längtar till nästa! Vi har även redan fått ett par uppgifter kopplade till studie besöket på Nordens ark vecka 38. Ett besök jag verkligen ser framemot .
 
 
 Kan väl säga att jag är fruktansvärt förälskad i min nya vackra stad! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo