Mellan studierna


Ja, när man är hästlös så får man ju roa sig med någonting här lägenheten. Min kreativa ådra har definitivt expanderat sedan jag flyttade till Skara. Jag han dock hindra mig själv innan jag flyttade upp miljontals målargrejer...
Jag tror nämligen inte att hyresvärden skulle bli särskilt glad i fall lägenheten ser ut som en ateljé, med färgstänk på alla vita vägar när jag flyttar ut i maj. För att måla utan att spilla/stänka är liksom för mig omöjligt.

Så jag har fått hålla mig till lite mer "lägenhetsvänligt" pyssel.


Det har blivit en del medeltidsinspirerat pyssel, främst kanske pga att filmer och serier kring det temat har rullat i bakgrunden under hela vintern. Två olika typer av blusar, en struthätta men mönstersöm av ullgarn, två enkla läderskydd för pilbågsskytte, några smycken samt ett par skor som förhoppningsvis ska fungera i medeltida sammanhang trots att de är i svart mockatyg. Inget av matrealet förutom lädret är väl egentligen tidsenligt, men man tager vad man haver, säger - fattig student! 


     Toffsarna är till kommande MT projekt


      Pannband och pärlor lär det bli mer av ;) 

 
      Och på föreläsningar är det så klart ypperligt att skissa ner nya ideer. ;) 
 
Har även sytt ett "underlag" till tömkörningsgjorden som matchar T's tolksele som jag inte har bild på. Tolkselen syns dock *här*. Just nu hållet jag på med en dyna till Shira och därefter blir det fler hästrelaterade alster! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo