Vi tog slut på nätet...


30 gb hade vi till vårt förfarande efter tre dagar hade vi använt 15 av dessa ;) Sen har vi snåålat men det räckte ändå inte hela vägen fram. Men ny månad och ett nytt försök!

Det som har hänt är att Trixi tyvärr fått ett återfall med fången och går behandling av veterinär. Får nästan dagligen rapporter ifrån de där hemma, vilket uppskattas oerhört mycket. Men gud vad jag saknar att få köra ner näsan i den där tufsiga ponnymanen.. Hon är åter igen på bättringsvägen och vi hoppas på att det håller sig så.

Misty har jag suttit på ett par gånger. Hon bjuder upp fint intill pallen med min hand som nos target, så det är bara till att klumpigt svinga över benet ;). I gymnasiet fick vi under ”unghäst veckorna” lära oss att hoppa upp snabbt, smidigt och vara noga med att inte göra några onödiga rörelser eller för den delen inte slå i foten i hästrumpan… Så självklart gör jag tvärt om! Hoppar av och på ifrån bege sidor, krälar om kring på alla fyra på ryggen (typ), gör en massa konstiga ljud/ rörelser och drar självklart benet överrumpan på henne. Med andra ord, det ända rätta om man vill ha en säker unghäst. Häromdagen välte hon träpallen med ett brak när jag satt på. Innan var själva åsynen av pallen tillräckligt för att hon skulle krypa ur skinnet, nu gav hon den inte ens en blick. När jag däremot erbjöd henne att gå ett par steg framåt förvandlades hon till ett skakande asplöv. Så jag bad om halt, berömde, hoppa av gick ett varv på ridbanan och satt sedan upp igen och hon fick en massa belöning. Robin Kommer hit i nästa vecka, så han får agera lugnande stödperson ifrån marken vid nästa framåt försök. 

Liten häst i sitt nya träns! 
självklart i rasriktig "hunter" modell! ;) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo