Hööks tävling!


Hööks har en tävling när man loggat in på "sitt konto" vilken går ut på att kommentera och sätta poäng på en valfri produkt. Eftersom jag är en levande Hööks reklam (typ) och är lite nördig med att kommentera online produkter satt jag en dag i Mars för att göra just detta och upptäckte tävlingen.

Resultatet blev att jag van! så i dag ramla ner ett presentkort på från Hööks i min brevlåda. Det tackar man för!
Ny vinnare lottas varje månad, så in och kommentera om ni också vill få chansen!

Lustigt nog var jag inne på Hööks tidigare i dag då jag ändå skulle till den delen av stan. Passade då på att klämma, känna och prova lite saker. Självklart kom kortet hem samtidigt som jag nu i eftermiddag så är nog lat och läggar en beställning via nätet i stället för att fara dit än gång till. ;)

Nya ridskor får det bli så jag äntligen kan använda mig av mina chaps (också från hööks..) och det där fina bling schabraket som påminner mig om ett favorit schabrak jag haft till Trixi i hoppmodell som tyvärr var för litet till Misty och får hitta ett nytt hem. 

 
 
Sedan var där en hel del nyheter i butiken bla dessa stövlar nedan. Kommer i håg att jag suktade efter de mörkbruna i liknande (samma?) modell. men önskade att de fans i svart.. Kommer dock ytterligare behöva två presentkort till för stövlarna så de får hamna på min långa önskelista i stället. 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo