Tjejerna ♡

Jag och Shira var ute i solen för att fotografera och gick sedan upp för att hälsa på Misty. Shira är för övrigt en lika bra pose-are som Misty och mitt nya fotomål är helt klart att få en fin bild på de båda två.

Shira tycker dock att Misty är läbbigt stor och Misty tycker Shira och hennes plinga är läskig ;) så de båda vill hålla sig på lite avstånd gentemot varandra samtidigt som de gärna vill vara nära mig båda två. Så här ser det till exempel ut om jag ropar -"Kom då tjejen".

Då kommer en häst i fullfart..
 
och en liten katt!

Som här blev omsprungen av Misty precis när jag tog kortet varav de nerfällda öronen och misstänksamma blick. :p 

Shira går men pingla främst för att jag ska veta var hon är, vilket underlättar när man ropar in henne på kvällen. Samt för att hon inte plötsligt ska springa framför hästarna utan att jag sätt det. Hon smälter nämligen väldigt lätt in i sin omgivning, så utan att höra henne kan det vara snudd på omöjligt till att se henne. :p Nu hör både jag, hästarna och gårdens kattdam var Shira vilket gör det lättare för alla att undvika trampa på henne eller för vår kattdams del, undvika henne då Shira är lite väl kaxig och jobbig enligt damen.

De kom med på några kort tillsammans i dag ialf.Misty är väldigt snäll mot lilla Shira så jag hoppas de båda blir goda vänner så småningom, vilket de bör bli när de kommer på att de kan få plats i mitt knä båda två om de bara vill.  ♡





 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo