Tenta och tradera

 

Phuu.. Det har varigt en fullspäckad tenta vecka med blötoväder.. behöver jag säga mer? Men nu är den över och jag hoppas på åtminstone en gnutta sol i helgen, då jag planerat att fotografera exteriörs bilder på Misty och förhoppningsvis kunna filma en snutt, även om tövädret tyvärr utesluter att använda ridbanan.

I övrigt har jag fyndat på tradera. (den hästägande studentens bästa vän) Nämligen en kavaj, tävlings kavaj... Något tidigt, ja vist, men jag kunde inte låta bli då den passar så väl till min fina Welsh.

Ur tradition på Welsh visningar och under de Engelska ridklasserna är nämligen hästens utrustning samt ryttarens utseende och klädsel mycket viktig. Bland annat ska ryttaren bära kavaj, vita eller ljust beigea ridbyxor i traditionell och klassisk engelsk look.

Så jag kunde inte låta bli när jag hittad denna brunrutiga Jackson kavajen för en ynka 100 lapp. Snacka om fynd! Hästen ska förresten bära ett träns med platt engelsk nosgrimma, så där har ni svaret på mitt val av träns. Några "samlar föremål" till sen kan jag kallas för en tvättäckta Welsh-människa. :) 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo