Boot camp


Godmorgon!

Här händer det en massa grejer, Mistys boot camp är i full gång och jag skulle vilja påstå att vi är på samma nivå i ridningen som innan vilan och nu redo att gå vidare.

Jag har däremot fått anpassa träningarna efter att ett gäng nära och kära gav mig strikt ridförbud så länge det inte är någon annan person i närheten. :P Speciellt sedan förra avramlingen. Anna är på språng någonstans i landet och resterande är i väg på semester så i dag tex blir det ingen ridning, vilket i och för sig passar Misty bra då hon var ganska trött i går.

I söndags genomförde vi vårt första frihetsdressyrs pass på över en månad. Misty gav verkligen järnet, levde upp i sitt esse och alla övningarna satt som det skulle. Jag får helt enkelt ta mig en funderare och se hur vi kan gå vidare i arbetet. I går vart Misty riktigt trött, vilket jag antar var söndagens förtjänst så medans hon hade alla fötterna på jorden passade vi på att träna på att ha sadeln på sidan, (likt i fall man glömt spänna sadelgjorden och försökt sitta upp) vilket M har tyckt varigt väldigt läskigt men nu inte orkade bry sig om alls. Jag passade också på att introducera för henne att man kan stå lös i gången, i stället för uppbunden och innebörden med det privilegiet. Slutligen blev det lite ridning på en kravlös nivå med tanke på hennes energi nivå. I dag får det bli en promenad i skogen och en liten stund vid hand i bett, något som det är dags att hon vänjer sig vid.

Nu ska jag däremot låna fullblodet och försöka leta upp vart fröken Misty lagt av sin betesreducerare i hagen..


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo