Sommarlov


Jag har haft det här privilegiet lite längre än många andra, det här med sommarlov alltså. Bytt bort välbetalda sommarjobb med 7-16 tider för ytterligare en tid på existensminimum och friheten att få göra nästan vad jag vill. Självklart finns det för och nackdelar med dessa båda seminarium, men vad fasen jag lär få jobba resterande av livet och nu har jag påbörjat mitt livs sista sommarlov. ;)

Nästa år blir det andra bullar då ytterligare en flytt ska planeras och finansieras. Flytten hem! Exakt var, när och hur har jag ingen ide om ännu, men jag vill hem, så en flytt till Skåne strax efter examen blir av. Så oavsett hur jag mår blir det full fart nästa vår och det finna inga utrymmen för fler misstag eller utbrännings-symptom. Sista sommarlovet innebär därmed självläkning med hjälp av härliga stunder, själaro, Misty, träning och härliga sommar kvällar. Just nu har Misty boot camp, vi är ute och cyklar för kondis och har tagit tag i inridningen igen.

Misty har dock en liten självförtroende svacka just nu, så det blir upp till mig att lösa den fram tills på lördag. Då jag beger mig iväg för heltidsjobb på ridläger.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo