Hemkommen


Hej på er, eller godmorgon som jag egentligen skulle vilja skriva. Var uppe vid 7 och släppte ut hästarna, återgick till sängen och har nu varigt uppe sedan klockan 10, men känner mig fortfarande nyvaken trots två koppar kaffe. Som tur var blev dagens föreläsning inställd och det är därmed helt okey att vandra runt i pyjamas som en zombie hela dagen.

Helgen har ialf varigt supertrevlig! Vi bodde i vanlig ordning på Lisebergsbyn inklusive frukost och de underbara Carpe Diem sängarna, nödvändig lyx som behövs efter långa dagar. Som alltid har jag träffat en masa trevliga människor i från diverse olika montrar. Vi stod bland annat granne med "Parelli gänget" där jag fastnade mer än en gång och det samma gäller så klart SWF's monter. Helgens höjdpunkter var helt klart att få se och hälsa på Thomson samt Peder Fredricsons vinst i från lördagens Grand Prix vilket var den enda tävling jag han med att se. Under söndagen var jag med under vårat paddockprogram och fick jobba med det fina fjordstoet Lusanna, som var lite trött på att medverka i just paddocken då hon deltog på en hel del program. Nu är jag ju uppväxt med Fjordingar och väl medveten om hur de ska hanteras, med respekt och vördnad för de kungligheter de är. ;) Det gick hur som väldigt bra och programmet skulle tydligen blivit filmat, så jag får se om det dyker upp här så småningom.

Självklart blev det även lite shopping. (dock varken ridbyxor eller hönät haha) Misty har ju aldrig fått smaka PS godis så det var ju ett måste. Sedan behövde jag faktiskt en ny resebag så en HV polobag fick ersätta den jag packat i till Gbg. Pannbanden sålde Börjes ut, så här ska det sättas i pärlor och angående bootsen... Nej. Min häst behöver verkligen inte boots. Men jag kunde inte låta bli. :P 


Schabraket med kopparband fyndade jag på Horze rea tidigare i vinter och ja ni förstår nog? Jag var bara tvungen! Misty kommerbli såå fin.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo