Nedräkning!


Nu börjar nedräkningen! Jag vaknade i morse med en stor skopa motivation som jag tacksamt grabbade tag i, äntligen. Nästa tisdag skrivs terminens sista tenta och därefter kan man så gott som räkna med att det är sommarlov. Vilket ska bli så underbart.

Tanken var först att jag skulle pluggat i sommar, men efter mycket övervägande bestämde jag mig för att ge mig själv ledigt. Den här terminen har varigt tuff och jag behöver lite andrum för att komma ikapp så det känns skönt, även om det innebär att jag blir utan något tryckt csn och därmed får hålla lite extra koll på mina slantar, något som jag däremot är van vid. :P I övrigt blir det lite jobb på en närliggande gård med ridläger, där jag blivit anställd på en post som liknar den jag haft på Lindebolet. Det ska bli intressant att jobba på ett nytt ställe och spännande att vilka erfarenheter jag kan få med mig därifrån.

Misty kommer några veckors sommarvila i början på juni, men därefter blir det till att sätta i gång igen. Halvåret har inte riktigt gått så som jag tänkt mig i ridningen, men det är väl bara att ta det för vad det är och jobba vidare. Sommarlov innebär en del ledigt tid, något jag kommer ta vara på!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo