Upp igen!


Hej på er.
Fler bilder i från torsdagen kommer upp så småningom, då jag har en hel hög att gå igenom :).

Robin har varit här hela långhelgen och därmed har jag kunnat få full hjälp med Misty. Troligen var jag lite mer nervös än min häst, men samtidigt har hon inte något direkt smärtsamt minne i från senaste avramningen, till skillnad från mig. :p Robin har ialf en fantastisk lugnande effekt på de flesta nervösa hästar, så man får liksom halva jobbat grattis ed hans hjälp. Kanske bör jag fundera på att hyra ut honom för denna tjänst? för nu är jag uppe på min fina hästs rygg igen, vilket känns himla härligt. :) Robin fick faktiskt vara första pilot upp då jag vart lite feg, men successivt så har vi båda nu kommit upp och skrittat på henne helt utan problem.

Det blev även några filmsnuttar på lite trick i från i dag med R's tele då min mobil är inne på servis, och kommer vara i två veckor framöver.. Filmerna hamnade därmed på Instagram än så länge, så ni får klicka in där (Direktlänk är den lilla kameran i menyn).

Misty har äntligen börjat få till motoriken till den spanska skritten och tar nu oftast och lyfter på vartannat ben. I buga'n är hon fortfarande lite klumpig i, men väldigt trygg och arbetet med att hon ska gå ner utan hjälp (att jag håller i tån) fortsätter. När vi tränar Yoga'n som hon tidigare varigt ganska nervös i har hon i stället blivit lat. Varför hålla upp bakbenet själv liksom, när matte kan göra det. ;) 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo