Vintertider


I Skåne ligger snön tjock med upp till 3 dm och här i Uppsala har vi endast frost, sol och ca 5 minus, haha. Borde det inte vara tvärt om?

Har ialf nyss kommit in efter en lugn tur i det glittrande landskapet och äter saffranspannkakor med egengjord blåbärssylt till lunch. Mums! Ridbanan är nu mer stelfrusen och mina planer på att eventuellt ta ut sadelprovarna ligger därmed på is. Förstår inte att tiden går så fort, nyss var det augusti och jag var stensäker på att vi skulle ha en sadel till vintern. Så vi kunde åka till ridhus och träna. Å andra sidan så växer sadelbudgeten för varje månad, vilket skapar en stor fördel med att vänta.

På lördag är det äntligen SIHS och jag ska åka dit med jobbet och tillhörande elever som avslutning på terminen. Kvälls showen är bokad så jag kommer få se både Lorenzo och Alize'e samt join the cirkus med rashästarna, ska bli spännande och se vad de hittat på i år. Hur som helst ser jag väldigt fram emot lördagen både vad det gäller sällskapet, showen och mässan. Ska dock hålla hårt i slantarna. Håller dock ögonen öppna efter prisvärda säkerhetsvästar då jag behöver en ny. Min vinröda från i fjol har blivit alldeles för stor så jag delar nu västar med stallkompisarna, vilka alla har västar i storlek S, ytterst smickrande och förvånande varje gång, då jag inte riktigt fattat att de passar.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo