Galoppen är fattad!


Äntligen, äntligen! har vi galopperat!
Helt utan en befarade flygtur, stress attack eller en sadel på sniskan . ;) Som jag nämnt så är M&N sadeln något för smal för Misty, men sitter i övrigt bra. Och då hon inte alls visar täcken på obehag eller besvär trots att den är något trång tar jag tillfället i akt att verkligen prova. Den skall åter till butiken i morgon, så det blir ju inte många pass hon fått "stå ut".

Man sitter verkligen som gjuten i denna sadel så äntligen kände jag mig tillräckligt trygg för att testa galopp. Misty har varigt mogen för detta steg ett tag och själv velat bjuda till galopp. Men jag litar Inte! på den bomlösa sadeln.. ett skutt åt sidan gör att den börjar glida och får Misty då panik är jag körd. Men med rumpan placerad i lite äkta UK kvalitet kändes allt möjligt. ;) Vi var först ute på vår hittills längsta tur på ca en timme och hon skötte sig verkligen exemplariskt då det även blev lite offroad över stock och sten för första gången. Tillbaka hemma provade vi galoppen på banan och fick till två långsidor galopp i vardera varv, hon var verkligen himla duktig, något taggad blev hon men återfick snabbt sans och som sagt ingen stress. Fina lilla häst!
Ett försök till blir det med galoppen i morgon också håller vi tummarna på att vi hittar helt ut ur sadeldjungeln snart, så vi kan fortsätta galoppera till gryningen! ;)
(Tills verkligheten eller omändring av muskler kommer i kapp) ;)

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo