Oflyt

 
Nu har regnet även nåt Uppsala och plötsligt var det dags att byta ut tygskorna mot gummi och jag som haft hela sommaren på mig att laga Mistys regntäcken, men liksom skjutit på det sitter nu i ett berg av textil och nålar. I övrigt har vi lite oflyt just nu, häst kompisarna har varigt halta en tid och mina onsdags lektioner har inklusive i dag blivit inställda 3 gånger. Misty och jag har hunnit få hem ytterligare en sadel som vi provat, men som inte passat och jag är sedan 1,5 vecka dators lös vilket för det lite klurigare att vara student. 
 
I söndags hände dock något som matte tyckte var superbra ;). Då Anna inte får hoppa just nu bestämde hon att jah skulle hoppa så att hon åtminstone fick leka tränare. Det hela slutade dock med att min lila häst lyckas trassla in sig i vårt ändå lila hinder få panik och bocka av matte. Matte som dock inte slog halvt ihjäl sig denna gång fick då äntligen en chans att få sitta upp igen, vilket jag inte kunnat de senaste gångerna. Så min lila häst har slutligen fått lära sig att världen inte går under pga en avramlingar,  man behöver inte få en stress attack utan det är helt normalt att tappa sin matte i bland och när hon hoppat upp fortsätter man som vanligt. -No big deal! 
Mist var ytterst tveksam till en början men slappnade efter en stund av och när vi lyckats ta oss över en bom i trav var jag nöjd med dagens "hopp" och falltekniks lektion. ;) 
Liten häst stod sedan och slocknade helt i stallgången, väldigt trött efter dagens stora lärdom. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo