Planeringar!


Då jag är superdålig på att hålla saker som ska göras i huvudet har jag gått all in på planeringar denna höst. Nu har jag inte bara ett ställe där jag skriver upp to do's utan tre mobilen, almanackan i köket samt på en planering som sitter framför mitt skrivbord. Ha en almenaka eller att endast skriva i mobilen fungerar inte för mig, då jag troligen skulle slarvat bort almanackan på två röda eller råkat ominstallera mobilen utan att tänka. När jag dessutom kunde få in Mistys planering framför mig så blev det mycket roligare att planera varje vecka ordentligt.

Till både Misty och mig själv använder jag budget "Whitebords"-delux, med andra ord, vanliga laminerade A4 ark som jag skrivit ut i det format som passar mig.
Misty har en två veckors plan, med små kort som fästs med häftmassa och utrymme till att notera dagens skol och arbetstider. Enkel att möblera om det skulle behövas och smart då man får en överblick både framåt och bakåt kring vad vi gjort.Planen är att försöka göra Mistys schema lite luftigt redan från början, då det alltid droppar in sakar att göra så småningom. Samtidigt som jag får fler platser att sätta in spontana uteritter med stallkompisarna eller om jag helt enkelt får en eftermiddag över till att träna på. Men i övrigt är höstens mål att ha uppsutten träning ca 2-3 pass i veckan, då det oftast är det jag hinner och orkar med, den nakna sanningen.  

Tredje året innebär en hel del, mer studier än tidigare och dessa scheman innehåller inte den tid som bör avsättas för hemstudier än, men det skall alltså införas för att bidra till mer struktur.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo