En solig onsdag


Vi fick återbud från hästtandläkaren, så vi får vänta ytterligare en vecka till nästa fredag. Kanske lika bra då jag under dagens inventering upptäckte att jag inte ens har alla delar till ett komplett träns, utan att ta ex nackstycket (som för övrigt är för kort) från hackamoret. Vilket känns dumt då jag gärna vill kunna växla mellan bett och hack utan att behöva plocka i hop delar varje gång.

Jag har ialf börjat få lite rutin på ridningen det senaste vilket innebär att vi rider eller jobbar med annat ungefär varannan dag. Främst uteritter eller kombinationer med framridning ute och lite jobb på banan. Fullblodet får inte springa lika fort som Misty just nu, så vill vi galoppera får vi ge oss ut själva eller ta galoppen på banan efter en tur.

I dag gjorde vi en kombo med framridning ute och en enkel bomövning på banan bestående av en bom på vardera serpentinbåge. Det gick faktiskt över förväntan så snart kanske vi kan försöka ta oss över mer än en bom i taget och så småningom testa hinder igen, förhoppningsvis utan någon ofrivillig avsittning. Vi provade faktiskt även att galoppera över en av bommarna några gånger och Misty tog ett fint litet skutt över vilket kändes lovande.

Trött tjej fick en välbehövlig dusch efter passet, återfick energin med en gång och for ut i hagen för att busa med ponnyn och rulla sig.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo