Noll koll


Känns som att jag gått och väntat på att få "koll på läget" en längre tid. Exjobbet börjar bli lite mer uppstyrt och flytten till Skåne i sommar något mer kartlagd. Men jag har helt gett upp att få känslan av "koll".

Jag kan ju helt omöjligt veta vad som kommer att hända senare i vår så att gå och vänta på att saker har jag inte tid till. Så jag har satt igång med arbetet, skrivandes lika illa som jag fumlar i mörker. Jag kommer ändå skriva om allt säkert femton gånger som vanligt så det gör kanske inget att det är lite kantigt nu i början. Men kännslan av att fumla är påtaglig.

Jag vill så gärna berätta mer om mitt exjobb för er, men som sagt, jag har inte riktigt koll själv. Vilket beror på att arbetet är i samarbete med ett gäng forskare och därmed en del av deras projekt. Super kul verkligen! Men det blir lite annorlunda än när man kör sitt eget race. Just nu kämpar jag med att hitta en bra balans i mejlkonversationerna oss emellan. För att helst inte framstå som den förvirrade, stressad student som jag känner mig, som inte förstår någonting av vad de "stora och skärmande" forskarna vill att jag ska göra (illamående emoji). Utan mer som en cool, stadig och professionell student som är i full gång med arbetet och är enligt tidsplan (emoji med solbrillor).


Aja! Det jag tror mig veta (allt kan ju hända) är att "hästtandläkaren" kommer hit på fredag och kolla samtliga hästars tänder. Fram tills dess ska Misty ridas som vanligt så att hon är igång och mjuk i kroppen. Då jag hoppas på att besöket resulterar i ett par enkelt avlägsnade vargtänder. Vilket gör att vi kan introducera bett i ridningen och då tänker jag att en god "grundform" underlättar om vi nu skulle behöva börja om med vissa signaler eller hjälper.

Sen behöver jag kanske ragga tag i ett par bett och ett träns tills dess.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo