Livet i brunskala


En sadel av den kalibern vi har nu, kräver ju sina "rätta" tillbehör, så här har vi några samlade ting i den bruna färgskalan som består av både tradera/rea fynd, julklappar, pannband under process (brunt läder). Samt tröstshopping (då jag trodde mitt exjobb gick åt pipan) i form av BR-schabraket som jag sneglat länge på och liksom, inte tänker skicka tillbaka trots att "tröst-shoppingen" var högst obefogad, hehe.


Mer logiska tillbehör vore klart ett brunt träns och sadelgjord, men lugn mina vänner. Självklart har jag hittat "rätt" även här, bland alla kandidater. Däremot är deras prisklass något högre och just nu finns det andra hästrelaterade utgifter som är högre motiverande och prioriterade. Till exempel fyra järnskor, en friskförklarings räkning av häst samt att det kanske finns en anledning till att jag fortfarande rider utan bett? Än så länge är jag student, och kan skylla mitt syndande med rida omkring med olika färg på sadel och träns på att vi tar en inkomstmånad i taget. 

-Peace out mode lejon.


Ska vi slå vad om att jag, om sådär 2-3 år rider utan utrustning igen? och därmed har grejer i överflöd som ligger och samlar damm. Vissa ränder går aldrig ur, har jag hört. ;) 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo