Landat i Skåne


Nu har även jag och Shira landat i Skåne.
Jag var och hälsade på Misty i går, när jag börjat piggna till efter den nattliga flytt-turen och hon verkade trivas bra, om än något uttråkad.

Denna veckan är det ett miniläger, det vill säga ett kortare läger så jag passade på att rida ut med en del av lägerdeltagarna och Misty var verkligen en stjärna! I en helt ny miljö knatar hon på först, pigg och alert även om hon misstänksamt fnorka lite åt nya föremål. Vid ett tillfälle fick jag ta tag i tyglarna till en härligt envis b-ponny som vägrade sluta äta, och kunde då smidigt på en hand styra tillräckligt nära för att nå ner och leda i väg honom, jag plockade också upp en pinne från sadeln, som fick agera spö till samma b-ponny. Misty har aldrig ridits med spö och definitivt inte lett en ponny tidigare så detta var "stora" grejer för henne med tanke på att hon för ett år sedan slängd sig i panik av ett annorlunda ljud från sadeln eller mig.

Hon var även i sjön och bada fötterna, åtminstone efter att en kompis gått i först och då var det inga som helst problem att plumsa i. :)

Några bilder fick jag dessvärre inte tid att ta, men jag ska bättra mig på den fronten. Men jag knyckte en bild på bästa Jenny med Amber och Carro med Rebell från Lindebolarnas Instagram.  

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo