Blandad update


Hej på er, det är galet vad tiden går fort nu.

Förra veckan på UDS var ialf väldigt rolig, jag var lite orolig över att jag skulle känna mig för hemma och börja ångra mitt studieval. Men jag insåg ganska snabbt att jag inte är veterinärs eller djur sjuksköterske-material. Då jag inte blir lika "eld och lågor" av det veterinärmedicinska som jag blir av typ allt inom etologi. Men trevligt hade jag som sagt och det var väldigt lärorikt för mig, då jag har föga erfarenheter av varken skador eller hältor, visserligen skönt, men jag blir lätt "handfallen" när de väl uppkommer och nu känner jag mig lite mer uppdaterad

I övrigt så är det sista veckan på kursen Antrozoologi, vilket innebär att jag har lite saker att sammanställa och fixa med. Dessutom ska planen för examensjobbet in denna veckan, då det ska kicka igång på tisdag nästa vecka... Min "situation" är typ löst och jag vet ialf vad jag ska göra, fast ändå inte då jag hoppar på ett befintligt forskningsprojekt som jag just nu endast fått några raders information om.. hehe.

Misty kläms in stundtals om dagarna, främst uteritter men jag har även försökt fortsätta klicka lite och jobbat lite på töm. Hon har inte känts helt "rätt" sedan strax innan jul. Dels är hon inte helt igång än, vilket gör sin del i det hela och sedan vart sadeln något vid så här midvinter tid. Efter lite tester med olika paddar fick vi till sist låna ett tunt fårskinn vilken har gjort susen.

Det största problemet just nu är nog dock jag. Jag ka ju inte rida, hamnar ur balans, känner mig sned och allmänt otymplig. Jag måste ta mig i väg till naprapaten och jag skulle vilja göra en genomgång av min sits, men det är liksom mer snack och lite verkstad här emellanåt..

Jag har ialf bokat tåg ner till Göteborg den 25e och ska jobba i SLU's monter under helgen på Eurohorse i vanlig ordning. Årets tema är inlärning och vi ska vist ha en egen shettis med oss ner för omväxlingsskull, annars brukar vi ju kidnappa lite hästar som redan är på plats. :p
- Spännande! en helg i Gbg ser jag fram emot.

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo