Mars 2015


Den 3/3 - 2015 skrev jag en "halvårs resumè" kring hur det första halvåret med Misty varigt och vad vi åstakommit. Nu är det då ett er sedan denna resumè så det kändes extra kul att titta igenom inlägget.

Inlägget börjar in vad jag i dag uppfattar som en något bitter underton, specielt i ett stycke om hurvida vi hittils börjat med travstarter uppsuttet. Något som jag troligen inte alls reflekterade över när jag skrev det för ett år sedan, haha. Men sedan över går det i en föklaring att: -"Vi har ju faktiskt jobbat med annat också" som att få henne trygg och lugn samt både frihetsdressyr och trickträning.

Andra punkter från inlägget:

-Vi har hunnit bli väldigt bra vänner och fått en stabil relation, byggd på förtroende och trygghet.

-Hon är nu helt trygg med att stå själv i stallet.

-Vi har några enstaka problem med att verka, vilket dock mer handlar om att det är tråkigt att stå still, än att hon är rädd.

-Hon har gått från att flyga i luften över minsta lilla oväntade ljud och hastiga rörelse till att endast reagera måttligt eller inte alls.

-Vi har en bra grund i frihetsdressyren med ett varierande arbete som ständigt går framåt.

-Vi har börjat nosa på ett gäng trick som spanskskritt, yoga, buga och piruett, samt sejpat fram flemma, gapa, skaka på huvudet och gäspa.

Det roliga är, att om jag skulle göra en liknande uppdatering så skulle den i princip handla om att vi står på samma ställe på flera av punkterna ovan. Verkningen är bättre så även reaktionerna på ljud och rörelser, förutom att hon är bakskygg. Vad det gäller trick står det ganska stilla, de har utvecklats men inte blivit fler till antalet, piruetten har vi dessutom tappat helt. Däremot till skillnad från i Mars 2015 så har vi ialf kommit betydligt längre än "travstarter" i ridningen.

En annan uppdatering i från Mars 2015 var Mistys tillväxten av Mistys man, jag tror dock vi nu nått dess maxgräns. Skönt då den tar en timma att fläta som den är. :p

Augusti -14

 
Mars -15

Mars -16 ovårdad och trasslig.. (jag vet ialf vad jag bör göra i dag)  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo