Phu, vilken vecka.


Det väldigt beskrivande ordet "Pissmärr" är ett vedertaget uttryck i hästvärlden och har mer eller mindre varigt det enda passande ordet för att beskriva mig under veckan. Phu, humöret har åkt berg och dalbana och hormonerna har gått bananas.. Det har helt enkelt varigt en otrevlig men sällsynt vecka, som jag mest spenderat med att vilja stoppa huvudet under kudden.

Misty har gjort att för att få mig på humör denna vecka, jag har dessvärre inte varigt helt mottaglig men hon har ialf lyckats tillfälligt med alla sina upptåg och gjort allt för att bringa fram ett skratt från den buttra klumpen på rygen under veckans uteritter. Resterande av veckan har vi faktiskt intruducerat klickern, Misty har således helt få vara pilot och den där matten kunde stå vid sidan av och ge godis, ett enkelt uppdrag som även tjuriga mattar klarar av. Misty har fått tänka för godis och matte har fått titta på sin glada häst, en perfekt kompromiss helt enkelt. 
 
Nu är ialf snart denna vecka över och nästa bjuder på en mer intressanta grejer, då jag ska ha ett par dagars praktik på Universitet djursjukhusets hästavdelning och följa tre olika veterinärer ur ett antrozoologiskt ( interaktioner mellan människor och djur) perspektiv. Spännande! 

 

Kommentarer
Postat av: Friesernleia.blogg.se

Så sjukt söt häst:)

Svar: Hon hälsar -Tack :)
Emma Kulla

2016-03-27 @ 18:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo