Fullt upp


Har sååå mycket studierelaterat att göra nu gång nu!
I morgon åker jag upp till Wången för att göra en del av mitt exjobb. Samt för att passa på att gå på en föreläsning med två stora forskarnamn inom hästbeteende och wälfärd, Paul McGreevy och Janne Winther Christensen.

Dessutom har jag i helgen lyckats organisera flytten av både mig och Misty ner till Skåne, vilket innebär att jag kan slappna av och fokusera på studierna helt. Underbart!

Misty rids eller tränas som vanligt och vi försöker hålla oss till varannan dag eller mer, beroende på hur mitt "schema" ser ut. Kanske ska vi hänga med ett gäng grannar + fullblodet till vår gemensamma granne med stora ridbanan för att få vår första "hopplektion" antingen denna söndagen eller nästa. Vi kommer vara med på det vi kan helt enkelt, få lite tips och förhoppningsvis lyckas ta oss över några språng. Misty har ialf kommit till en punkt där hon är mer självsäker med bommar och hinder samt att hon börjat bjuda och tycka det är kul. I går tog vi ett skutt över hindret på gärdet och slog nytt höjdrekord på 30 cm, fantastiskt. ;)

I går var vi ute och galopperade med fullblodet som vi faktiskt lyckades dra om, i uppförsbacken. Fullblodet var måhända väldigt trött för dagen, men känslan att var ändå väldigt härlig för samtliga i team knubbis, vi älskar fart och fläckt! Mist får en dusch efter nästan varje tur då hon blir väldigt svettig och därmed får en hel del insekter efter sig. Duschen är faktsikt väldigt uppskattad, hon står och njuter eller tuggar på lite gräs med grimmskaftet över ryggen och vart hon lite trött innan så piggnar hon till efter duschen och bjuder ofta upp till bus. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo