Hösten och vinterns äventyr!


Så, vad har vi pysslat med i höst nu då? 
Misty har som ni sett fått bo kvar på Henninggården, då både hon och jag trivs toppen där. Under höstterminen har vi haft möjlighet att rida för tränare tre dagar i veckan och detta har vi försökt varva med uteritter av olika slag. Själv har jag hållt lite lektioner i verksamheten på söndagar, vilket har varit väldigt roligt.

Härmed har jag faktiskt täckt upp det mesta från hösten, jag har nämligen tagit det väldigt lugnt, andats, landat och njutit av livet. Även om "tagit det lugnt" är mer än en lögn, på en gård med +20 hästar, verksamhet, en massa på gång och en partner in crime. Man har ju aldrig så mycket att göra som när man är arbetslös! Helt arbetslös är jag kanske inte heller, men det finns både för och nackdelar med att ha levt som student i så många år som jag har. Man blir är en jäkel på att både hålla budgetar och leva på väldigt små summor, vilket så klart inte fungerar hur länge som helst. Så just nu har jag en timanställning som personlig assistent i kommunen, vilket passar mig bra då det är ungefär vad jobb jag kommer hinna med i vinter.

Om en vecka flyttar nämligen Misty och halva skaran av Lindebolshästarna till Båstads ridklubb och deras fina anläggning för tredje året i rad. Varpå jag och Miranda, med ett gäng gästtränare ska driva ridskola under vinterterminen. Detta kommer innebära en massa skoj och slit för både mig och Misty, men framförallt ska det bli väldigt spännande för oss båda.

Tänkte jag skulle ta tag i bloggandet igen, så ni får hänga med bättre på vad som händer. Självklart är även Instagram bästa stället att följa med via, inväntar dessutom en ny mobil med internet (!) som hinner komma innan vi drar i gång!

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo