Maskeradhoppning 30/10


Sista söndagen i Oktober anordnade föreningen höstens maskeradhoppning på gården. Tanken var egentligen att vi ledare, främst skulle hjälpa till med själva anordnandet och inte delta. Men så en kväll när ingen annan ledare tittade, skrev jag upp mig och Misty på startlistan, hihi.

Eller ungefär så gick det till när matte'n bestämde för att ställa upp på en hopptävling i den svindlande höjden på 50 cm, med en häst som aldrig hoppat en hel bana. Men vad gör väl det, när hela syftet är att klä ut sig och göra något nytt och skoj med sin häst?  

Mistys utklädnad var bestämd sedan länge. Självklart skulle hon vara giraff, speciellt eftersom matte'n fått tag på ett gammalt giraffmönstrat täcke och dessutom länge suktat efter ett giraffmönstrat schabrak! Sagt och gjort, så fick jag sätta mig ner och sy på tyget på ett gammalt schabrak, klippa ut benlindor och tillverka giraffhorn. Till mig fick jag helt enkelt leta i gaderoben efter något som skulle kunna passa en giraffryttare.

Vist blev hon supersöt i sina horn? 


I övrgit tyckte Misty det var ett konstigt spektakel. Rida fram i hagen? en massa nya ponnys på besök? hela gården full med barn och vuxna som av någon märklig anledning alla samlades framför ridbanan? Hon gav det hela ett par blickar och lyssnade sedan fint på vad matte'n hade att säga där uppe på ryggen. Runt banan kom vi och därmed erhöll vi en rosett! Sedan att matten glömde bort vägen ett par gånger och styrde runt på en egen bana och att giraffhästen var tvungen att stanna för att titta på alla konstiga och fina nya hinder hon inte sätt tidigare. Det hörde liksom till och jag var mycket stolt över min lilla häst som ställde upp på detta spektakel, oförberedd med en glad och positiv attityd och en tillit till sin matte. 

Tokiga språng och smickrande minner kommer på köpet. ;) 


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo