Serreta

 
Har hittat ”boven” till Camarons trasiga näsa för övrigt..  Jag har inte riktigt velat söka på det, men råkade av en händelse ramla in på det rätta namnet till denna ”kapson” med metal dubbar på insidan.. De är dessutom tydligen mycket vanligare än jag trodde och hoppades på.. 

Den är förbjuden i Sverige med existerar fortfarande i Spanien, Portugal och Ungern.. Jag förstår visserligen inte vitsen med den, när det finns vanliga kapsoner. Men då jag även är förespråkare för mantrat ”det är handen som styr styrkan i bettet” så kan jag kanske tänka mig att det säkert går att rida ”rätt” även med en Serreta.

Men med den erfarenhet jag har av detta ”verktyg” är då inte positiv. Mitt levande bevis är i mitt stall och hjärta, då jag har en helt underbar vit springare med både ett förstört näsben och förstörd tillit till mäniskor på grund av detta missbruk av makt..

 

 


Kommentarer
Postat av: Cesse

Hmm, såna där finns ju i sverige? Fast med bara ring i mitten?
Ser ut som en grimma fast det är metall över nosen och så en ring mitt på som man fäster grimskaft/longerlina i. Eller är dom tillåtna?

Svar: Du rör inte ihop det med en vanlig kapson nu? de är tillåtna i sverige, men har oftast två eller tre ringar. Du får gärna skicka en bild i fall det inte är det du menar :)
Emma Kulla

2012-07-04 @ 12:59:11
Postat av: Emma

Stackars C, kan inte varit en kul period för honom när en okunnig dum människa använde den på honom. Va hemska människor kan vara ibland, man skäms.

Svar: Det gör man verkligen :/
Emma Kulla

2012-07-05 @ 09:28:26
Postat av: Cesse

Ska se om jag hittar någon bild, borde finnas på min gamla dator :3

2012-07-16 @ 20:06:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo