Keep moving forward?!

 

Här slängs livet upp och ner på millisekunder. Det jag trodde var stenklart och underbart visade sig vara helt fel. Jag har nu inte bara problem med ett omprövnings beslut ifrån Försäkringskassan som bygger på ett missförstånd. Utan nu har jag även problem med CSN, då jag under de senaste två åren läst till betyg på gymnasial nivå. Jag behöver nu läsa ett tredje år, och beskedet jag fick var att det var lugnt. Det var det inte visade det sig i dag då jag ringde CSN. Jag får inte en krona i från dem. Så vida jag inte får igenom min önskan om förlängt studiebidrag. Det fula i det hela är att jag hade sten koll på hur systemet fungerande, men någon stans måste det ha blivit ett missförstånd mellan mig och personalen. Sedan att mitt sommarjobb har fått stänga ner ett par försäljnings stationer och vissa jobbdagar då gått förlorade hjälper ju inte häller....

 

Förtvivlan är ordet!
Har har man drömmar och kämpar glöd till tusen. Man har en plan och en vilja med sitt liv, dessutom på ett plan som även gynnar andra. Jag vill jobba med att förbättra livsviloåren för andra levande varelser. Men behöver en utbildning för att ta mig ditt. Där emellan kämpar jag emot system som endast sätter käppar i hjulen istället för att hjälpa en. Konstigt och idiotiskt då du i dags läget är Beroende av utbildning för att kunna jobba och leva.

Jag få väll se var detta leder.. Då jag inte har någon som helst back up plan. Det är det här jag har velat sedan 2006 och i resterande av mitt liv. Så ännu är jag inte på vägg att ge upp.. trotts alla käftsmällar jag fått på vägen.

"It's not about how hard you hit. It's about how hard you can get hit. And keep moving forward."

Tack för de orden <3 de behövde jag i dag

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo