Efter regn kommer solsken!

 
Så, vad händer just nu?
Jo, det börjar bli lite lättare att andas, och det känns som att solen skiner igen.
Den här kära bloggen är väl mer eller mindre döds förklarad, det finns helt enkelt inte tid, då jag prioriterar sådant som är viktigare. Men vi får se vad som händer, det har ialf börjat gå åt det positiva hållet igen.

Trixi och jag har kommit igång igen efter det självklara avbrottet då Camaron lämnade oss. Varken hon eller jag har varigt på humör. Men som sagt vi har funnit tillbaka våran ambition. Min första distanskurs är dessutom klar, och med den fick jag bra med kött på benen för att klara av de resterade två detta läsår.

Det har dessutom blivit tillökning i familjen ;) Fina Shira har bott hos oss sedan i slutet av oktober då jag var och besökte Helena. Jag skulle bara "titta" på en kisse, men det blev allt lite mer än så :). Shira är hur som helst en riktig glädjespridare som verkligen satte fart på händelserna hemma.




Även i stallet har det blivit förändring! Det här är William/Willi som huvudsakligen har min kära stallägare som matte. Men då jag känner honom sen innan, så står det även som min och Robins plikt att skämma bort honom med kärlek!

För er som läst historien om C, så kan jag tala om att även Willi kommer ifrån min och Amis tränare Hanna Engström från Gotland. Där han arbetat med att lära ut den Akademiska ridkonsten till elever. Jag är säker på att alla som arbetet med honom håller med om att det är ett privilegium. Han är helt enkelt underbar, otroligt välutbildad och full av liv! Hos oss är det nu tänkt att han ska få stanna, som pensionär och lekfabror, gotta sig i hagen och få mängder med kärlek! Det känns på så vis underbart endån.. Camarons tomma box, var inge kul att se.. Men att den får fyllas med en annan "pensionär" som jag dessutom tycker om väldigt mycket, - känns otroligt härligt! Hela händelsen känns mer meningsful när kära Willi nu har flyttat hit och sakta fyller ut de tomma skrymslena.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo