Det bästa av två världar!



Ja som ni ser så hamnade en del av Trixans annons även här i bloggen. Då många hopplösa annonssidor endast accepterar ett begränsat antal tecken. Trams liksom, vill jag skriva en roman om min häst så kan jag väl få det. :P Så jag beslutade att länka hit från annonserna istället.

Men vet ni vad?
Jag kunde ta bort annonserna redan efter en halvtimme ute på "cyberspace". Inte för att jag blev totalt nerbombad av svar, utan för att den första som hörde av sig var perfekt för ändamålet!

Det var nämligen Pinglans gamla "stor matte" som hörde av sig och frågade om hennes dotter som är runt 10 års åldern fick ta sig an Trixi. Dottern i fråga har dessutom redan ridit ut ett par gånger på Trix och de båda är väl orienterade i stallet. Framförallt så är de fantastiskt trevliga människor och det här var verkligen en bättre lösning än jag någonsin vågat hoppas på när jag la ut annonsen. Dessutom ville de börja på än gång och det tror jag även Trixi uppskattar.

Att ansöka om en medryttare till Trix var ett beslut som är helt grundat på hennes behov. Hon är nu mer "frisk förklarad" men då jag endast har Skara som studie ort knappt ett halvår till kändes det inte rättvist att utsätta henne för en flytt just nu. Speciellt inte då hon eventuellt hade behövt flytta till Skåne över sommaren för att sedan flytta till Uppsala... Det är en resa jag gärna besparar henne.

Men i morgon far jag hem till Skåne igen och har drygt 20 dagar "ledighet" jag kan spendera med Trixi, familjen och vänner!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo