Uppdateringar.


Hej på er!
Internät har äntligen anlänt till stallet, där av bomben utav inlägg denna kväll. ;)
Lilla pollan och jag tränar lite gran varje dag  och oftast är jag även ute vid hagen en extra vända bara för att säga hej.  Hon är fortsatt känslig med att man trär remmar över ögonen på henne men hon kommer gärna fram när man går ut i hagen. Något jag saknar i den vardagliga träningen är dock sällskap av andra hästar. Som det är nu fungerar det visserligen bra att vara själva men det går åt väldigt mycket energi åt att hålla henne lugn och fokuserad. Jag har därmed främst använt mig av godis som belöning och inte kunnat erbjuda vila och lite mys i stället. Hon hinner egentligen knappt knapra i sig sin godis innan hon ”måste ha koll på läget/omgivningen” igen och är inte alls mottaglig till att bara stå stilla och slappna av en stund. Men så är det när man är en ung och extrovert rödtott.
Med lite sällskap på ridbanan kommer vi få utrymme till att slappna av mer, och umgås lite mer kravlöst. Då jag just nu känner mig mest som en tjatig lärare ;) och alla vet ju hur kul sådana brukar vara..

Vi har ialf börjat nosa lite på longering främst för att på ett ärligare vis kunna öva in ljudkomandon. Det svåra här är dock att kombinera longeringen för unghäst till AR och frihetsdressyr tänk. Då jag måste låta henne ha lite fart i gångarterna för att inte riskera att hon tappar energi i framtiden. Men samtidigt så vill jag självfallet att hon ska ha fokus på mig och gå i en form som gynnar hennes utbildning. Så jag har lite att klura på för att både hon och jag ska få rätt på det hela, men det är ju även lite tjusningen med en ny häst, att man får tänka till och inte bara göra som man brukar eller inte brukar göra. ;) 


Fixa hovarna är också lite läskigt, så vi fixar lite varje dag. Denna helg var Robin på besök så han var med i stallet som mentalt extra stöd åt liten häst. 

Han tog även någon bild, innan han flydde in för invationen av knott denna kväll. 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo