We must be more than just machines


Hej vänner!
Tiden går så himla fort att jag knappt hinner med diverse vardagliga sysslor, så bloggen har där med hamnat sist på prioriteringslistan.
Vi läser just nu två kurser parallellt, "Djurs fysiologi och funktion" samt "Djurhållning djurhälsa och smittskydd". Dessa ska alltså gå i 50% fart.. men jag vet inte det ja, de känns snarare som hundringar båda två och vi har en hel del parametrar och moment att hålla koll på samt ett relativt fullt veckoschema. När det blir lite för mycket, reagerar tyvärr min kropp med att slå i handbromsen, en reaktion som hänger kvar sedan min tidigare utbrändhet och definitivt inte hjälper mig i situationen. Så i dag har jag spenderat halva dagen med att göra en grundlig veckoplanering i hopp om att få kontroll på situationen.

Över till mina ordinarie rapporter:

- I helgen har vi tolkat, tolkat och tolkat(!) med liten vit ponny och snowracer. Jädrans vad kul det är och liten ponny är dessutom inkörd, så det går utmärkt att styra själv i från racern, med fortsatt bibehållen kontroll. Fullfart genom gnistrande snö i skymningen, behöver jag säga mer?

- Jag har anmält mig till vårterminens nybörjarkurs i Pole Dance(!) och därmed uppfyllt ett av mina nyårslöften. Det ligger ett inlägg om årets mål i utkasten, som väntar på att skrivas färdigt. Men kort sagt så har jag inte mycket motivation till att ex gå på gym, men är man uppväxt med filmer som "Coyote Ugly" och är lite som man är, så tja.. får man hitta andra sätt som involverar träning. ;)

- Jag och Misty har travat! Eller åtminstone gjort fyra travstarter och travat ett par steg varje gång. Tänkte att man får passa på när snön är 3 - 4 dm djup och man landar mjukt om det skulle gå åt pipan. ;) Men det gick faktiskt bra, det ända som blev lite tokigt är att när jag ber henne bromsa genom att säga "Åå" så blir det tvärstopp då det är inlärt som just stanna. haha. Men nu har vi provat i alla fall. :)

    Lite bilder från i dag, då vi även knäppte nya vintriga headerbilden. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo