Groundwork


Klickade hem en ny kapson i från Taur's mellandags rea i julklapp. Den anlände i går, och i dag hade vi vårt första riktiga groundwork pass. Kapsonen är jag än så länge supernöjd med och den sitter så mycket bättre än min gamla, så nu är det bara en viss häst som ska lära sig dess signaler. När vi jobbar löst vill jag alltid att hon ska söka en lägre form med böjning runt mig och undertramp med inner backben. Detta utför hon väldigt bra men det är skönt att ha en kapson att guida henne med ytterligare. Jag är dock mycket mån om att hon alltid ska komma till ett läge då hon söker formen själv, av förståelse, så att det inte bara blir jag som ständigt placerar henne i en den önskade formen.

Kände mig som en riktig AR människa i dag, vilket var ett bra tag sedan, det var riktigt mysigt att traska runt i skritt och finjustera samt att det passade mig utmärkt då jag ännu inte är frisk. Misty blev kanske inte av med så mycket energi, men hon fick ialf tänka lite.

Några bilder med kapsonen på, kan jag tyvärr inte bjuda på, då jag glömde bort att fotografera helt, men här hänger den ialf fint i sadelkammaren. Som ni ser har den även avtagbara fästen för bett, väldigt fiffigt må jag säga.



Och en bild på dagens myshäst! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo