Lastning och promenad i skogen.


Hej på er!
Jag börjar äntligen piggna till efter sjukdom och dyl, 2015 började då inte på topp men nu är jag "fit for fight" och redo för det nya året! I dag blev det lite lastträning då liten häst gick in hela vägen åtminstone två gånger. Det är dock fortfarande mycket spänningar kvar i hela lastningsmomentet, målet är självklart att hon ska vara lugn och trygg i transporten, det kommer säkert ta tid då hon är allmänt otrygg i instängda miljöer (även stallet). I övrigt så har hon faktiskt börjat landa på riktigt nu, hon får inte lika stora stressanfall och de gånger hon blir stressad är hon fortfarande kontaktbar och relativt enkel att få avslappnad igen. Något jag faktiskt inte reflekterat över förens en klasskompis sa "Hon ser alltid så lugn och harmonisk ut på dina bilder" och ja det stämmer faktiskt hon är mycket lugnare.

Sedan var vi ute på promenix, utforskandes i skogen, följandes smala rådjurstigar eller inga stigar alls. Över bäckar, fallna träd upp för klippor och stora stenar. Hon tar sig verkligen fram överallt utan problem och med en otrolig smidighet, tänk att så småningom få utforska allt i från hennes rygg? Så härligt! Annat var det med Trixi, jag brukar säga "finns det en liten sten på vägen, ja då snubblar hon över den". Vilket faktiskt är en fras stulen i från min kära far. Han, mamma och två vänner var ute och plockade svamp en gång när jag var liten. De letade, letade och letade. Efter att tag skulle pappa ha utbrutit -" Om det finn en ända kantarell i den här skogen, så sitter Åsa (min mamma) på den" Haha, behöver jag äns tala om hur det slutade?

 
Även jag och Misty hittade något i skogen i dag, nämligen ett älghorn! Ett stenkast in i den närmaste skogen låg det och väntade. Nu ligger det på tork i hallen, ska se om jag kan få bort det gröna så får det bli en fin inredningsdetalj i lägenheten.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo