Godmorgon


Skulle gärna vilja lägga upp en välplanerat schema inför veckan men faktum är att både denna veckan och nästa blir lite speciell av olika anledningar. Dels väntar jag på ett samtal angående när sadlarna jag vill prova är åter i butiken och sedan är jag inte särskilt sugen på att rida i min befintliga sadel, alls. Jag vet dock inte när sadlarnas återkomst är beräknad eller hur jag ska lyckas och hinna prova typ fyra sadlar ordentligt denna vecka. Så veckans planering får tas lite dag för dag. En återkoppling på lösshoppningen ska ialf hinnas med och sen tror jag min kära häst skulle uppskatta lite lek i paddocken, då det var ett tag sedan sist.

Nästa vecka får Misty helt ledigt då vi ska iväg på "skolresa" hela vägen ner till Skåne! Själva skolresan är från tisdag till torsdag men jag tänkte stanna kvar i Skåne över helgen, vilket känns ganska självklart när jag ändå är nere liksom. Dessutom fyller min bror år och min kära kusin har fyllt år, dessutom måste hon fira min födelsedag då hon missade den i somras ;) så en hejdundrande kusinfest är därmed ett måste. Ååå det ska bli så mysigt att få "komma hem" igen är dock lite ledsen över att jag inte kan stanna längre så jag kan träffa de bästa av vänner. Usch man känner sig verkligen som en värdelös vän, syster, kusin, flickvän och dotter när man bor 36 mil bort.. Hur bra jag än trivs här i Uppsala så är hemlängtan ett ständigt faktum speciellt när man har så många fantastiska människor som väntar på en nere i Skåne. Men nu är det faktiskt bara ca 8 månader kvar tills jag är nerflyttad och kring årsskiftet är det hög tid att börja lista ut var jag ska ta vägen där nere.

Nu svävade detta inlägg i väg något mer än jag tänkt, men så har jag nu också avslöjat min första planen efter studiernas slut och det vet jag många som är nyfikna på och nu lättade över. ;*

Så vi avslutar med något helt annat. Jag tvingade nämligen upp Anna på Misty för första gången i lördags innan hon fotograferade, med motiveringen att hon var tvungen att prova sadeln. För personligen har hon hållt sig på ett säkert avstånd i från min lilla häst och över lag verkligen inte varigt imponerad över henne alls. Anna och jag har Helt olika preferenser vad det gäller hästar och är överlag väldigt olika så det är underförstått naturligt att det är som det är. Så döm av min förvåning då hon ett tu tre uttalade, -"hon var ju lite rolig att rida." samt satt där en bra mycket längre stund än vad jag trott innan jag slutligen fick tillbaka henne, vilket även det var knappt. Där ser man! Jag tar det helt klart som en komplimang att min lilla knubbiga häst upplevs som mjuk och följsam även av fröken kräsen. ;)

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo